Select Page

BERWICK – Mastrioni Residence

THE BRIEF

This young family desired a contemporary yet conservative home that would suit a gated community and meet the ever-changing needs of their busy lifestyle.

THE BUILD

This project has been constructed with a playful mix of materials suited to the conservative nature of a gated community. The multi-layered façade is grand yet unimposing, with soft finishes that speak of a quiet elegance. The neutral palette accentuates various forms and textures, whilst uniting stone tiles, timber features and an intriguing mix of rooflines; creating an inviting exterior. The construction details within this home were critical, with the utmost care and attention given at the junctions. The result? Extraordinarily complex details appear subtle without compromising the complexity of the building.