Select Page

MT ELIZA – McCreesh Residence

THE BRIEF

This client desired a home that would suit their large, growing and very active family, whilst still accommodating their need for space. And, located in a quiet cul-de-sac in Mt Eliza, the property featured incredible 180-degree views of the bay, which simply had to be maximised.

THE BUILD

A perfect marriage of design, attention to detail and quality finish, the imposing front entry and façade is understated yet still says that you’re about to enter somewhere truly special. A large, roofed upper terrace appears to float over a covered area, running the full length of one side of the home. Almost every room offers bay views and the expansive living and entertaining areas are flooded with natural light. An enormous tiled alfresco invites you to relax beside the wet-edge pool, situated almost 3metres above the ground level. Enter the manicured grounds secluded by the curved rear wing of the home and only then will you gain a true sense of the proportions of the property. The end result? A breathtaking family home.